känna nåt som känns


den sjunde december tvåtusenelva, några minuter över fem

det är som att gå framåt framåt och allt börjar bli lite suddigt i kanterna i periferin
världen börjar krympa omgivningen suddas ut totalt nu finns bara jag och allt som rusar inom mig allt som måste MÄTTAS
...
och tveksamhetens dagar. när jag undrar hur andra orkar, hur ens det finns kraft till att gå på rutin. här finns inga rutiner, inte ens dolda. jag är fortfarande lite rädd för världen, men mest för mig själv. min hy är dålig igen och alla drar i mina ärmar men jag krampar med armarna längs mot kroppen. jag vill att varje morgon ska bli kväll så att jag får vila igen,
samtidigt, i en annan del av stan:
det går bra nu, kompis. jag får vill kan och har möjlighet till att göra allt jag vill. någon kallade mig johannajordskalvsol och
...


den åttonde mars tvåtusentolv, 21.48

om världen är ett slagfält, om allting är en strid. jag vet att det där egentligen inte är sant, att jag väljer sanningen men jag snittar just nu på att sova bort varannan dag och bära harhjärtat de vakna timmarna någon dag däremellan försöker jag skaffa mig någon slags livsrutin och då och då kan jag älska de dagar som blir över. så mycket som gjorts och hänts och så mycket som blir liggande ogjort då jag är inne i en period där jag saknar förmågan att kunna fokusera på ens något så enkelt som att äta frukost, eller läsa ett brev.


den tjugofemte april tvåtusentolv och tiden spelar ingen roll

och det värsta av allt: LJUSET som finns där i mig som är så stort i mig som vill leva som vägrar ge upp som hela tiden vill föra sin talan som hela tiden vill fortsätta brinna som aldrig låter mörkret ta över VARFÖR KAN DET INTE BARA SLÄCKAS SLÄCKAS DÖ det vore så jävla mycket mer enkelt.
äcklas av mänsklighetens osjälvständighet äcklas äcklas av människors bekräftelsebehov omättat jag går med på bekräftelsebehovet men behärska er för fan och sälj inte ut er spring inte andras vägar för att du vill vara BÄTTRE jag har också världens största bekräftelsebehov men jag suger inte alla kukar jag ser för att få min fitta slickad.

och alla saker jag inte minns jag skrivit.
och alla saker de vill ta ifrån mig. det som är mitt.