fast vi ses igen

Dagarna fylls av hejdån för alla ska starta nya saker, se nya platser och träffa nya människor. Skriva nya kapitel. En några i usa, ett i åre, ett i en liten etta i borås, eller en tvåa på norrmalm, ett i gävle och ett i göteborg. Och mitt i stockholm. Imorgon flyttar jag!
För två timmar sedan pussade jag min pojkvän för sista gången på ett antagligt långt tag, sen sa jag att jag faktiskt bara var tjej och grät några tårar. Sen  var jag inte bara tjej längre, utan så mycket mer än det!

Har klippt mig också! Känner mig mogen och inte som femton slitna hår-år längre.i go west

Efter trevligt sällskap och sjukt mycket dansande på Trägårn i torsdags (ja, det blev en sista gång! igen!) spenderades helgen i Göteborg på Way Out West. Det var fint som snus!
Jobbade backstage på Linné-scenen och Miike Snow, The xx, Jónsi, La Roux, Girls, Oskar Linnros och Lykke Li i ALL ÄRA men, men när KIRSTEN DUNST anslöt sig till sällskapet tyckte jag för några minuter att det var det ballaste som hänt i hela mitt liv. Vilket, med tanke på att jag aldrig varit ett särskilt stort fan av Kirsten; aldrig tyckt hon varit särdeles snygg, aldrig beundrat hennes skådespeleri, är väldigt konstigt. Hon var svinigt snygg och hade pondus värt en kunglighet. Började bete mig löjligt och viska, fnittra och peka. Vad är det för fasoner? Jag som är sval och cool till vardags.

Festivalen var iallafall tip top. Sveriges bästa festival skulle jag vilja säga utan att ha några större empiriska belägg för det! 
Jag åt gott (smålandsrulle top 1!), sov gott (på en madrass brevid erik i gamlestan) och upplevde fin musik.
Det fanns bara två tråkiga saker: att min mobil var urladdad vilket gjorde att jag inte hittade mina kompisar och att jag missade halva Håkankonserten (sista halvan) och Henrik Berggrens framträdande med Anna Ternheim.

Antar att alla Håkan-fans redan sett extranumret "River en vacker dröm" som bara spelades live en enda gång, där och då, det svider i mitt Håkan-hjärta att jag missade det, men här är det iallafall:

den idylliska ölandsresan

Åkte till Öland och åt kroppkakor med lingon och vit sås för första gången i mitt liv. Fick redigt och grundligt lära mig hela tillverkningsprocessen. Och öland, öland var mer idyll än jag var beredd för. Fattade ingenting och började som vanligt när man lämnar borås undra vafan man bott där för i hela sitt liv.
Anton spelade en massa dator, då var allt inte lika idylliskt längre. Tjäjer får inte va mä! sa han.
Tjejer vill inte vara med!! Ha, fick han.

Tänk så mycket grejer jag gjort för första gången i mitt liv denna sommaren (helgen)! Tex sovit i en drängkammare. Och sen blivit full på rödvin i en lada. Och sett en massa nya tv-program (som om jag inte vet hur man sysselsätter sig när killar laNar) som tex one tree hill och playboy mansion. Det var kul!