rainbird

Har infört en ny tradition, den heter "ikväll är det din tur". Den riktar sig till män. Och IKVÄLL ÄR DET DIN TUR.

dagar utan slut

Igår lagade jag kålpudding för första gången i mitt liv. Det var jag himla bra på. Idag kokade jag, pappas födelsedag till ära, en köttfärssås i fyra timmar. Det gick också oförskämt bra. Sen åt jag årets första jordgubbe... och insåg att den var möglig. Firar mina färdigheter i köket och dränker mina sorger över jordgubben med Ulf Lundell ikväll. Alla dessa män, alla dessa män, alla dessa män. Blir alla lika åtråvärda när de passerat 45? Eller när det snortat lite kola?

lite roligare sätt att levaJag har nu tackat ja till en plats på Capio i Varberg och därmed sagt ja till ett nytt liv. Just nu är jag så fruktansvärt nervös men också så fruktansvärt peppad. Jag är totalt livrädd för förändringarna som kommer ske, men skulle inte kunna vara gladare just för att det just KOMMER ske. De tankar jag brottas med nu är de som säger att jag varken är tillräckligt smal eller tillräckligt sjuk för att förtjäna att få komma dit. Varför känns det som om jag skulle vara mer värd hjälp om jag var lite mer underviktig. Tur att man inte är dum!
Men så kan man ju också tänka vad man är peppad på, som: ett socialt liv, en hjärna som kan tänka logiskt och ta beslut på egen hand samt följa sina egna röda trådar, dagar som man kan fylla med det som faller en in (tex läsa harry potter-böckerna), dricka öl utomhus tills solen går ner, dansa, spela teater, skapa.. låter helt okej. High five!