xo

Vet inte vad jag gör uppe nu när jag borde sova, det är svårt att slappna av ibland. Kom att tänka på hur himla bra jag kan ha det, det inser man när jag tänker att imorgon är det skola herregud vad roligt och sen kommer två av mina fina vänner på besök åh så mysigt och ikväll har jag ätit choklad hos anna som jag tycker så bra om och imorgon ska vi dansa vilket jag älskar och min pojkvän är världens bästa som är där med mig hela tiden och jämt. Sedan har jag hämtat ut biljetter till åtta dramaten-föreställningar som jag ska se inom sex veckor och så gav jag mig själv en tidig julklapp i form av biljett till Eldkvarn på Södra teatern för att fira av jullovet. Så himla bra man kan ha det va.

min mamma

Luktar på mitt lypsyl och tänker på min mamma, min mamma har alltid ett lypsyl i väskan som man får låna men inte ta. Min mamma med mammarösten och för lite kanel i kanelbullarna. Men ändå, min mamma.

filmtips!


"Det är ett löjligt krav alla ställer att man ska tala så att alla kan förstå. Varken människor eller svampar växer på det viset. Som om naturen bara hade ett slags förståelse. Som om det fanns en trygghet enbart i dumheten."Det finns ingen riktig dramaturgi, den kan mycket väl uppfattas som otroligt pretentiös av personer som är rädda för att vara pretentiösa, den är mer ett tillstånd än en pågående handling eller berättelse men jag tackar och bockar för det. För att regissörerna vågar vara allvarliga, för fantastisk musik och naturbilder, för lite dialog men fantastiska citat av Henry David Thoreaus och mycket känsla.